Véletlenül beletolatott egy iskola medencéjébe egy 80 éves sofőr Ausztráliában

2023. november 18. – 18:54

Másolás

Vágólapra másolva

Szokatlan baleset történt pénteken egy melbourne-i magániskolánál: az egyik tanuló 80 éves nagypapája véletlenül beletolatott a suli medencéjébe a terepjárójával. Szerencsére senki sem volt az uszodában, amikor az autó az üvegfalat áttörve a medencébe csapódott, a szemtanúk pedig gyorsan kihúzták az idős férfit az elmerülő kocsiból – írta a Guardian.

Helyi idő szerint péntek reggel 8:15 körül hívták a mentőszolgálatokat a Melbourne délkeleti részén lévő Haileybury Keysborough magániskola kampuszához, miután egy ezüstszínű Toyota RAV4 a jelentések szerint hátramenetben az iskola medencéjébe hajtott. A rendőrség szerint a 80 éves sofőr az iskola Springvale Roadon található uszodája előtt parkolt, majd váratlanul beletolatott az épületbe. Ezután a szemtanúk segítettek a férfinak kiszabadulni a víz alá merült járműből.

A melbourne-i tűzoltóság parancsnoka, Julian Bisbal megerősítette, hogy a sofőr az egyik diák családtagja, aki éppen iskolába vitte az unokáját. Bisbal azt mondta, hogy a férfi nem sérült meg, de megfigyelésre a Cabrini kórházba szállították. „Nagyon szerencsések vagyunk, hogy senki sem sérült meg, és gyerekek nem voltak érintettek a balesetben. Ez egy emlékeztető arra, hogy az autók veszélyes eszközök, és tisztelettel kell bánnunk velük” – mondta.

A baleset pontos okát még nem sikerült megállapítani, a vizsgálatok folyamatban vannak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!