Marihuánás cukorkák kerültek a halloweenező gyerekek édességei közé Kaliforniában

2023. október 31. – 19:47

Másolás

Vágólapra másolva

Egy általános iskolás orvosi ellátásra szorult, amikor marihuanás cukorkát evett egy halloweeni eseményen Kaliforniában, írja a New York Post. Három másik család is arról számolt be, hogy a gyerekeik édességei között THC-s cukorkákat találtak otthon.

A THC-s cukorka csomagolása nagyon hasonlít a gyerekeknek árult Starburst márkájú gyümölcsös cukorkára, így kerülhetett az azt elfogyasztó iskoláshoz, bár a csomagolásán külön fel van tüntetve, hogy 10 mg THC-t tartalmaz.

A helyi rendőrség nyomozást indított, hogy kiderítse, hogyan kerülhettek marihuánás édességek a szülők által szervezett, vasárnapi gyerekprogramra. A New York Post kiemeli, hogy rengeteg ilyen típusú édesség megtévesztésig hasonlít más rendes, THC-mentes édességek csomagolására. Ezért a hatóságok arra kérik a szülőket, hogy otthon jól vizsgálják át a gyerekek csomagjait, hiszen amikor halloween idején házról házra járnak cukorkákat gyűjteni, előfordulhatnak még hasonló esetek.

Ahogy a marihuána, így az azt tartalmazó termékek is legálisak Amerika több államában, köztük Kaliforniában is, de ezeket kizárólag felnőttek vásárolhatják az erre szakosodott üzletekben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!