Sharon Stone-t egy magyar veterán katona zaklatta évekig

2023. október 22. – 08:46

Sharon Stone-t egy magyar veterán katona zaklatta évekig
Fotó: Daniel Zuchnik / Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Egy megszállott zaklató két éven át tartotta félelemben Sharon Stone-t és családját, a férfi a színésznőnek küldött leveleiben eltitkolt közös gyerekükről írt, miközben több hozzátartozója otthonát is felkereste. A zaklatóról kiderült, hogy a magyar hadsereg egykori különleges alakulatának Londonban élő, 62 éves veteránja, B. Sándor – írj a Daily Mail.

A férfi Stone-nak küldött leveleiben azt állította, hogy kettejüknek 1986-ban volt viszonya egymással, és ő az apja a sztár eltitkolt fiának, Jasonnak, akit azonban röviddel a születése után meghalt. Legutóbb október 15-én küldött emailt a színésznőnek, ebben azt írta: megpróbálja kideríteni Stone címét, ezért felkutatja a családját is, akiktől megkérdezi azt. Az email tárgya „Angyal” volt, az aláírásban az szerepelt:

„Yours Sandor xoxoxox”.

B. Sándor korábban Sharon Stone öccse és édesanyja házánál is járt, a biztonsági kamerák felvételei pedig rögzítették, amint húga otthona előtt egy fekete bőrdzsekiben, egy terepjáró taxi motorháztetejére támaszkodva ácsorog.

A színésznő családja magánnyomozót fogadott, aki 72 óra alatt megtalálta a magyar férfit. A londoni reptéren érte el, éppen Magyarországra készült utazni. A nyomozó szerint a továbbiakban nem kell tartania a családnak a zaklatótól, mivel az nem tervez újra Amerikába utazni, csak az állítólagos fiáról szeretett volna tudni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!