Biztonsági őrök verték meg a Republic technikusát egy felvidéki koncert után

2023. szeptember 23. – 17:59

Másolás

Vágólapra másolva

Verekedés zavarta meg a Csallóközi Vásár péntek esti programját a felvidéki Dunaszerdahelyen, a Republic technikusát munkavégzés közben megverték, írja a Paraméter.

A város önkormányzata azt közölte: „A Dunaszerdahelyi Önkormányzat és a 41. Csallóközi Vásár szervező csapata ezúton teljes mértékben elhatárolódik a szombat este történtektől, és mélységes sajnálatunkat fejezzük ki az esettel kapcsolatban.”

Szemtanúk szerint a vásár biztonsági embere vagy emberei támadták meg a technikust, egyelőre tisztázatlan okokból. „Határozottan elítéljük az erőszak bármely formáját, egyben felháborítónak tartjuk a biztonsági szolgálat megnyilvánulását, akik az esetet követően beismerték felelősségüket” – olvasható az önkormányzati közleményben.

Az eset a zenekar koncertje után történt a backstage-ben. A sérült technikust mentők látták el, arról egyelőre nincs információnk, hogy kórházba kellett-e szállítani. Később a Facebookon reagált a történtekre a Republic menedzsere, Németh Erika is, aki azt közölte, a biztonsági szolgálat addig nem ismerte el a történteket, amíg meg nem mutattak nekik egy videót, amit az egyik szemtanú készített.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!