Ashton Kutcher lemondott a gyerekek szexuális zaklatása elleni szervezetének elnöki posztjáról

2023. szeptember 16. – 08:21

Másolás

Vágólapra másolva

Ashton Kutcher lemondott a Thorn nevű, a gyerekek szexuális zaklatása elleni jótékonysági szervezetben betöltött elnöki posztjáról, miután támogató levélben állt ki a nemi erőszakért 30 év börtönre ítélt Danny Masterson mellett, írja a BBC. A Thorn nevű jótékonysági szervezetnek benyújtott lemondásában Kutcher azt írta, hogy a Mastersont támogató levele „hibás döntés” volt.

„Miután a feleségemmel több napot töltöttünk a meghallgatással, személyes elmélkedéssel, tanulással és beszélgetésekkel a túlélőkkel, valamint a Thorn alkalmazottaival és vezetőségével, úgy döntöttem, hogy a számomra legfelelősebb dolog, amit tennem kell, hogy azonnali hatállyal lemondok az igazgatótanács elnöki tisztségéről. Nem engedhetem meg, hogy a hibás döntésem elvonja a figyelmet az erőfeszítéseinkről és a gyermekekről, akiket szolgálunk” – áll Kutcher lemondó levelében. Az amerikai színész egyébként még volt feleségével, Demi Moore-ral együtt 2012-ben alapította a Thornt, (magyarul tüske), ami a gyerekek szexuális kizsákmányolása elleni küzdelemre összpontosít.

Ahogy arról a Telexen is írtunk, Ashton Kutcher és mostani felesége Mila Kunis felháborodást váltott ki, amikor levelet írtak a Los Angeles-i bírónak Danny Masterson amerikai színész védelmében. Az Azok a ‘70-es évek című (That '70s Show) tévésorozattal ismertté vált színészt a múlt héten ítélték harminc év letöltendő börtönbüntetésre két nő megerőszakolása miatt, Kutcher és Kunis pedig a család kérésére, még az ítélet előtt írt pozitív jellemzést Mastersonról. A sztárpár később bocsánatot kért az áldozatoktól, azt mondták, nem akartak megbántani senkit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!