Ashton Kutcher és Mila Kunis bocsánatot kért, amiért védték a szexuális erőszakért elítélt Danny Mastersont

2023. szeptember 11. – 09:36

Másolás

Vágólapra másolva

Ashton Kutcher és Mila Kunis levélben kért bocsánatot, amiért levelet írtak a Los Angeles-i bírónak Danny Masterson amerikai színész védelmében, írja a The Hollywood Reporter. Az Azok a ‘70-es évek című (That '70s Show) tévésorozattal ismertté vált színészt a múlt héten ítélték harminc év letöltendő börtönbüntetésre két nő megerőszakolása miatt. Masterson családja még a bírósági döntés előtt kérte meg volt kollégáit, írjanak levelet a bírónak arról, hogy milyen embernek ismerik a színészt.

A levelek megjelentek több online és digitális lapban, köztük a The Hollywood Reporterben is, Kutcher és Kunis ugyanis 1998 és 2006 között együtt játszott Mastersonnal az Azok a ‘70-es években. A sztárpár egy az Instagramra posztolt videóban azt mondta, sajnálják, ha esetleg valakit megbántottak a levelekkel, de azokat azért írták a bírónak, hogy leírják, milyen embernek ismerték meg ők Mastersont az elmúlt 25 évben.

„Semmilyen módon nem akartuk újra traumatizálni az áldozatokat, vagy aláásni a vallomásukat. Sosem akartunk ilyet tenni, sajnáljuk, ha ez megtörtént” – mondták.

Kutcher egyébként júliusi, a bírónak küldött levelében olyan emberként jellemezte Mastersont, aki „tisztességgel, egyenlőséggel és nagylelkűséggel” bánt az emberekkel.

Ahogyan arról a Telexen is írtunk, Danny Mastersont azután ítélték el a 2017-ben kipattant ügyben, hogy eredetileg három nő azt vallotta, hogy 2001 és 2003 között – tévés karrierjének csúcsán – szexuálisan zaklatta őket hollywoodi otthonában. Az áldozatok vallomásukban azt állították, hogy a férfi drogot adott nekik, mielőtt bántalmazta őket.

Masterson és az őt erőszakkal vádoló nők is a szcientológiai egyház tagjai voltak az eset idején, az ügyészek szerint a most 47 éves színész neves szcientológus státuszára támaszkodott, hogy elkerülje a felelősségre vonást, vagyis az egyház segítségével el akarta tussolni az ügyet. A Los Angeles-i bíróság ítélete szerint Mastersonnak a következő 30 évet börtönben kell töltenie.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!