Diana hercegné szerint Károly csalódott volt, amiért Harry herceg születésekor nem lánya lett

2023. szeptember 3. – 08:58

Másolás

Vágólapra másolva

III. Károly brit király csalódott volt, amiért Harry herceg születésekor másodszorra is fia lett, nem pedig lánya, erről Diana hercegné beszélt egy most nyilvánosságra hozott felvételen.

A CNN szerint az épp a napokban 26 éve meghalt Diana hercegné az 1990-es években egy sor hanganyagot vett fel, amiket titokban juttatott el egy írónak. A hangfelvételek egy részét most lehet majd először hallani, egy jövőre megjelenő dokumentumfilmben.

Diana hercegné az egyik ilyen felvételen így beszél: „Harry keresztelőjén Károly odament a mamához, és azt mondta neki: »Tudod, annyira csalódottak vagyunk. Azt hittük, kislány lesz«, mire mama letolta őt, és azt mondta neki: »Rá kellene jönnöd, hogy milyen szerencsések vagytok, amiért normális gyereketek van«”. Diana szerint Károly ezután szinte alig beszélt a nővel. „Felhúzott egy falat. Mindig ezt csinálja, amikor valaki visszabeszél neki”, mondta férje viselkedéséről.

Diana hercegné összesen nagyjából hétórányi hanganyagot rögzített az 1997-es haláláig.

Mióta hivatalosan szakított a királyi családdal, Harry herceg az életével és családi történetekkel turnézza körbe a sajtót és az internetet. Csinált már többrészes dokumentumsorozatot, és írt egy memoárt Tartalék címmel, amiben alsógatyában fejen álló királyról, lefagyott péniszről és szőrös tangabugyikról is elmélkedik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!