Leállították a Rammstein énekese ellen szexuális zaklatás vádjával indított vizsgálatot

2023. augusztus 29. – 14:39

Másolás

Vágólapra másolva

Leállította a Rammstein énekese, Till Lindemann ellen szexuális zaklatás vádjával indított vizsgálatot a berlini ügyészség. A nyomozók nem találtak bizonyítékokat arra, hogy Till Lindemann a koncerteken szexuálisan zaklatott volna bárkit is, írja a DW.

A bűnüldöző szerveknek Lindemann állítólagos áldozatai közül egy sem tett tanúvallomást, így a nyomozók nem tudták alátámasztani a szexuális visszaélésekkel és szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakat. Arra sem találtak bizonyítékot, hogy Lindemann kábítószer segítségével szexuális erőszakot követett volna el, vagy hogy a hatalmi fölényét kihasználva erőszakot követett volna el egy kiskorúval szemben.

Az ügyészek közölték, hogy megszüntették a vizsgálatot Alena Makeeva, a Rammstein menedzsmentjének egy korábbi tagja ellen, aki a vádak szerint lányokat szervezett be az afterpartikra, azt ígérve, hogy Lindemannal találkozhatnak, mivel nem találtak elegendő bizonyítékot arra, hogy bűncselekményt követett volna el.

Júniusban Litvániában is megszüntették a nyomozást az énekes ellen, miután megvizsgálták az ellene felhozott vádakat. Akkor egy rajongója azt állította, hogy az italába kábítószert kevertek, így akarták rávenni a szexuális aktusra. A litván hatóságok nem találtak bizonyítékot arra, hogy a nőt kényszerítették volna, a berlini nyomozók szerint a nő vallomása zavaros, és személyesen nem volt szemtanúja bűncselekménynek minősülő dolgoknak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!