Elindult a nyomozás a Rammstein frontembere ellen

2023. június 14. – 17:28

Másolás

Vágólapra másolva

Elindult a nyomozás a berlini ügyészségnél a Rammstein frontemberével szemben felhozott vádak miatt, írja a Tagesspiel. Az is kiderült, hogy Till Lindemann énekessel szemben más bűncselekmények miatt is folynak eljárások. Berlin igazságügyi szenátora egy zárt ülésen tájékoztatta az eljárás megindításáról a bizottság tagjait a képviselőházban.

A Rammstein körüli botrányt egy északír nő robbantotta ki, aki azt állította, hogy akarata ellenére bedrogozták egy Rammstein koncerten, majd több nő is arról beszélt a német sajtónak, hogy a frontemberhez szervezetten szállítják a főleg fiatal nőkből álló rajongókat, hogy aztán szexelhessen velük.

Az ügy az említett északír nő zavaros beszámolója mellett egyelőre még nem tisztázott, de a Telexnek több rajongó is beszélt saját tapasztalatai alapján arról, hogy milyen az úgynevezett „nulladik sor” a Rammstein koncertjein, ami azzal jár, hogy a kiválasztott rajongók koncert előtt és után a zenekarral lóghatnak, beszélgethetnek, ihatnak vagy bulizhatnak.

A Rammstein idén nyáron kétszer is fellép egymás után a Puskás Arénában, ugyanis a balhé ellenére nem mondták le az idei turnéjukat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!