Lizzo szerint hamisak az ellene felhozott vádak

2023. augusztus 3. – 14:51

Másolás

Vágólapra másolva

Általában nem reagál az őt érő hamis állításokra a Grammy-díjas énekesnő, Lizzo, de ezúttal kivételt tett, írta Instagramon. Döntését azzal indokolta, hogy az állítások egész egyszerűen hihetetlenek, írja a BBC. Az énekesnőt három volt táncosa többek között szexuális zaklatás és ellenséges munkahelyi környezet miatt perelte be. A három volt táncos, Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez közösen nyújtotta be kedden Los Angelesben a keresetet, ami szexuális, vallási és faji zaklatás, diszkrimináció, bántalmazás és hamis fogva tartás vádját is tartalmazza.

A táncosok azt állítják, hogy „szexuálisan becsmérlő viselkedés elviselésére” kényszerítették őket, és nyomást gyakoroltak rájuk, hogy 2021 és 2023 között szexshow-kban vegyenek részt.

Lizzo most az Instaramon közzétett bejegyzésében azt írta, hogy valóban nagyon nyitott kérdésként kezeli a szexualitását, és önmagát is elég szabadon fejezi ki, de ennek ellenére nem engedi, hogy valami olyannak állítsák be, ami valójában nem.

„Nincs még egy olyan dolog, amit annyira komolyan vennék, mint a nőiség tisztelete. Tudom, hogy mit jelent, ha valakit napi szinten megaláznak a teste miatt, és soha nem kritizálnék egyetlen alkalmazottat sem a súlya miatt, ahogy nem is mondanék fel neki” – írta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!