Prigozsin egy szentpétervári szállodában fiatal nőkből tartott fenn fizetett háremet

2023. július 25. – 21:24

Másolás

Vágólapra másolva

Jevgenyij Prigozsin egy szentpétervári szállodában 18 éves, illetve hasonlóan fiatal nőkből tartott fenn fizetett háremet. A Wagner-vezér külön megfizette a szűz nőket, ők kapták a legtöbb pénzt – írja az Insider.

A múlt hónapban történt sikertelen Wagner-lázadás óta több dolog is kiderült Putyin szakácsáról, Jevgenyij Prigozsinról. Az Insider nemrég beszélt egy orosz nővel, aki tizennyolc évesen Prigozsinnak adta el a szüzességét. A nő, akinek nevét Mására változtatták, arról beszélt, hogy a Wagner-vezér a fiatalabb lányokat szereti. A nő állítása szerint bukása előtt Prigozsin a szentpétervári Solo Sokos Hotel szobáiban üzemeltetett „háremet”, 18 évnél alig idősebb lányokkal.

A nő arról beszélt, hogy Prigozsin a „nagyon kicsi nemi szervének” fitymájába fémgömböket is beültetett, ami a vezér szerint fokozta partnerei élvezetét, illetve félelmetesebbnek gondolta tőle magát. Mása arról beszélt, hogy amikor eladta szüzességét Prigozsinnak, depressziós volt, és nagyon kellett neki a pénz. Az aktusért akkor 40 ezer rubelt, azaz valamivel több mint 200 ezer forintot kapott. Döntését mára megbánta.

Mását, mielőtt a Wagner-vezérrel találkozott volna, egy másik, 30-as éveiben járó nőnek mutatták be. A nő elküldte egy klinikára, ahol azt kellett ellenőrizni, hogy Mása valóban szűz-e még. A klinika recepcióján a „női sport” jelszót kellett súgni, innen tudta a személyzet, hogy Prigozsin egyik ügyfele érkezett vizsgálatra. Miután a klinikán végzett, azután mehetett csak a hotelbe, ahol állítása szerint mindig voltak a lányoknak fenntartott szobák, és emberek is, akik felügyelték őket. Mása arról beszélt, hogy a nem szűz lányok már kevesebb pénzt kaptak, nekik 5000 rubel, azaz 24 ezer forint járt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!