Egy nő szerint Andrew Tate addig fojtogatta szex közben, amíg el nem ájult

2023. június 7. – 07:52

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb nő vádolja szexuális erőszakkal Andrew Tate kick-box bajnok influenszert. Őt és testvérét december végén vették őrizetbe Romániában, embercsempészettel és nemi erőszakkal vádolják mindkettejüket. A testvére és ő is tagadták a bűncselekményeket. Egy brit nő a BBC-nek most azt állítja, hogy Andrew Tate szex közben addig fojtogatta, amíg elvesztette az eszméletét, és mikor felébredt, Tate még mindig szexelt vele. A nő szerint igaz, magát a szexet először mindketten akarták, de aztán az erőszakba torkollott. Andrew Tate most is tagadja az ellene felhozott vádakat. Szóvivője szerint Tate nem nézi el a nőkkel szembeni erőszakot, és minden szexuális aktus, amelyben részt vett, beleegyezésen alapult.

A most 30 éves nő viszont azt állítja, hogy Tate fenyegette is őt, többek között azzal, hogy megöli. „Folyton azt hajtogatta: az enyém vagy, hozzám tartozol – mondta. – Egész éjjel elég agresszív volt, és szörnyű dolgokat mondott.”

Ez az eset még 2014-ben történt, a nő akkoriban nem jelentette a történteket a rendőrségnek. A BBC kérdésére, hogy miért nem ment a rendőrségre, azt mondta: nem tudta, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Hozzátette: „Azt hiszem, tudtam, hogy ami történt, abba nem egyeztem bele. De nem tekintettem nemi erőszaknak vagy szexuális támadásnak, mert ez tíz évvel ezelőtt volt.”

Csak körülbelül hat évvel később, amikor barátainak elmesélte az esetet, kezdte azt hinni, hogy szexuálisan bántalmazták.

Andrew Tate: Nem vagyok nőgyűlölő, Isten utasítására cselekszem

A vádhatóság szerint a brit állampolgárságú Tate testvérek lányokat kényszerítettek, hogy szexuális tartalmú videókon szerepeljenek. Mint korábban laptársunk, a Transtelex megírta, az ügyészek szerint Tate-ék a „loverboy” módszert alkalmazták, azaz szerelmet színlelve hálózták be a lányokat, azt hazudták nekik, hogy párkapcsolatban szeretnének velük élni, sőt még házasságot is ígértek nekik. Aztán a romániai, Bukarest környéki Ilfov megyében tartottak fogva és különféle módszerekkel pornográf videók készítésére kényszerítették őket, amelyeket feltöltöttek az internetre, és így jelentős anyagi haszonra tettek szert. A lányoknak legalább havi 10 ezer eurót kellett keresniük. A nyomozás tavaly áprilisi kezdete óta az ügyészek hat nőt azonosítottak áldozatként.

A napokban interjút adott a BBC-nek Andrew Tate. Ez volt az első televíziós interjúja, mióta áprilisban házi őrizetbe került a romániai rendőrségi őrizetből. Szerinte nem táplálja a nőgyűlölet kultúráját, igyekezett megvédeni a hírnevét a harcias beszélgetésben. Elutasította azokat a vádakat, amikkel a BBC is szembesítette, és amik miatt a román ügyészség jelenleg is vizsgálódik: nemi erőszak, emberkereskedelem, nők súlyos kizsákmányolása. Amikor arról faggatták, hogy a nőkkel kapcsolatos ellentmondásos nézetei ártanak-e a fiataloknak, az influenszer azt állította, hogy ő „a jót szolgálja”, és hogy „Isten utasítására cselekszik, hogy jó dolgokat tegyen”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!