Andrew Tate: Nem vagyok nőgyűlölő, Isten utasítására cselekszem

2023. június 1. – 21:57

Másolás

Vágólapra másolva

Interjút adott a BBC-nek a nemi erőszakkal, emberkereskedelemmel és szervezett bűnözői csoport létrehozásával vádolt Andrew Tate. Ez volt az első televíziós interjúja, mióta áprilisban házi őrizetbe került a romániai rendőrségi őrizetből. Szerinte nem táplálja a nőgyűlölet kultúráját, igyekezett megvédeni a hírnevét a harcias beszélgetésben.

Elutasította azokat a vádakat, amikkel a BBC is szembesítette, és amik miatt a román ügyészség jelenleg is vizsgálódik: nemi erőszak, emberkereskedelem, nők súlyos kizsákmányolása.

Amikor arról faggatták, hogy a nőkkel kapcsolatos ellentmondásos nézetei ártanak-e a fiataloknak, az influenszer azt állította, hogy ő „a jót szolgálja”, és hogy „Isten utasítására cselekszik, hogy jó dolgokat tegyen”.

Azt is megemlítették neki, hogy több szervezet is őt hibáztatja nőket ért támadások és tanárnők iskolai zaklatása miatt, erre azt mondta: „Soha, de soha nem bátorítottam diákot arra, hogy megtámadjanak egy tanárt, legyen az férfi vagy nő, soha. (…) Kemény munkát, fegyelmet hirdetek. Sportoló vagyok, drogellenességet, vallást, alkoholmentességet hirdetek. A modern társadalom problémái ellen vagyok.”

Felhozta, hogy néhány mondatát félreértették. Például amikor arról beszélt, hogy egy nő intim testrészei a férfi partneréhez tartoznak, akkor csak viccelt. Szereti a szarkazmust – tette hozzá. „Én valóban a jót szolgálom a világban. Lehet, hogy ezt még nem érti, de előbb-utóbb meg fogja érteni. És őszintén hiszem, hogy Isten utasítására cselekszem, hogy jó dolgokat tegyek, és jobbá akarom tenni a világot” – mondta a BBC újságírójának.

A loverboy módszert alkalmazták

A kick-box bajnok influenszert és testvérét december végén vették őrizetbe Romániában, embercsempészettel és nemi erőszakkal vádolják őket. Mindketten tagadták a bűncselekményeket.

A vádhatóság szerint a brit állampolgárságú Tate testvérek lányokat kényszerítettek, hogy szexuális tartalmú videókon szerepeljenek. Mint korábban laptársunk, a Transtelex megírta, az ügyészek szerint Tate-ék a „loverboy” módszert alkalmazták, azaz szerelmet színlelve hálózták be a lányokat, azt hazudták nekik, hogy párkapcsolatban szeretnének velük élni, sőt még házasságot is ígértek nekik. Aztán a romániai, Bukarest környéki Ilfov megyében tartottak fogva, és különféle módszerekkel pornográf videók készítésére kényszerítették őket, amelyeket feltöltöttek az internetre, és így jelentős anyagi haszonra tettek szert. A lányoknak legalább havi 10 ezer eurót kellett keresniük. A nyomozás tavaly áprilisi kezdete óta az ügyészek hat nőt azonosítottak áldozatként.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!