Vérszívó ukrán paraziták az unió gyulladásos nyakán – újabb elemzéssel jelentkezett Medvegyev

2023. április 8. – 16:40

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb politikai elemzéssel jelentkezett a volt orosz elnök, Dmitrij Medvegyev. A „Miért fog eltűnni Ukrajna? Mert senkinek sem kell” címet viselő írásában az Oroszország Biztonsági Tanácsának alelnöki posztját betöltő Medvegyev a címben foglalt kérdést elemzi, okfejtéséből válogattunk a teljesség igénye nélkül, csupán néhány gondolatot kiemelve, íme:

1. Európának nincs szüksége Ukrajnára. Egy náci rezsim – egy amerikai mentor utasítására való – ilyen szintű támogatása már így is igazi pénzügyi és politikai pokolba sodorta az európaiakat. Vérszívó ukrán parazitákat ültetnek a sorvadó Európai Unió ízületi gyulladásos nyakára, ez lesz az egykor királyi, de már elszegényedett Európa végső alkonya.

2. Az USA-nak sincsen szüksége Ukrajnára. Az amerikaiak azt sem tudják, hol van, és ha így megy tovább, olyan elégedetlenség lesz ott országszerte, amihez képest a Capitolium 2021-es ostroma piskóta.

3. Afrikának és Latin-Amerikának nincs szüksége Ukrajnára, mivel az ott lakók szegények, kunyhókban laknak, éheznek, és az Ukrajnára költött temérdek pénzt tulajdonképpen az ő zsebükből húzzák ki.

4. Ázsiának sincs szüksége Ukrajnára, mivel az amerikaiak nem állnak meg Oroszország kiiktatásánál, mennének majd tovább keletre. Ráadásul a keleti országoknak elég bajuk van a pandémia után a „drogos bohócok segítségért való nyafogása” nélkül is.

5. Oroszországnak sincs szüksége Ukrajnára, ami tulajdonképpen csak „felhő a nadrágban”, egy szakadt, rongyos és zsíros pokróc, amely teljesen elkopott. Elfoglalták a volt Szovjetunió területét az őshonos oroszok elől, akiken azóta zsarnokoskodnak, de ennek hamarosan vége lesz, mert eljő ismét a Nagy-Nagy-Oroszország.

6. És végül a nácik által vezetett Ukrajnának sincs szüksége saját polgáraira, ezért van az, hogy a 45 millió lakosból alig több mint 20 millió maradt. Ráadásul még a maradék is kész elmenekülni, még az sem tartja vissza őket, hogy az ellenséges EU-ba, a NATO-ba tartsanak, Amerika 52. államává válva. Az ukránok az ukrán vezetés alatt szegénységben, állandó szorongásban és félelemben kénytelenek élni.

Egy ilyen Ukrajnára senkinek sincs szüksége a bolygón. Pontosan ezért nem is fog létezni.

Hát, így látja a helyzetet Oroszország volt elnöke.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!