A keleti parttól a nyugati partig utazott egy férfi azért, hogy megkérje Rihanna kezét

2023. március 24. – 09:08

Másolás

Vágólapra másolva

Rendőrök jelentek meg Rihanna Beverly Hills-i házánál csütörtökön, mert egy férfi beosont az énekesnő birtokára azért, hogy megkérje a kezét, írja a Page Six. A Los Angeles-i rendőrség szóvivője megerősítette, hogy birtokháborításért letartóztattak egy férfit délután fél egykor.

A r&b-sztár rajongója egészen a keleti parton fekvő Dél-Karolinából utazott Kaliforniába, hogy kicsikarjon egy igent, de a biztonságiak meghiúsították a romantikus akciót. Az élénkpiros kapucnis pulóvert és melegítőnadrágot viselő férfit bilincsbe verve kísérték ki a házból a rendőrök. Rövid kihallgatás után szabadon távozhatott. Nevét nem tették közzé.

Rihanna egyelőre nem reagált az illetéktelen behatolás hírére, és az sem világos, hogy otthon volt-e az incidens idején. Nem ez volt az első alkalom, hogy hívatlan látogatók jelentek meg nála.

A Rihanna-jelenséget nemrég egy hosszabb cikkben próbáltuk megfejteni. Ennek apropója az volt, hogy terhesen lépett fel a Super Bowl halftime show-jában, és mindezt úgy jelentette be, hogy a show teljes koncepciója a megtermékenyített petesejt körül ugráló spermákra épült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!