Összeverték Tekashi 6ix9ine-t egy floridai szaunában

2023. március 22. – 12:59

Másolás

Vágólapra másolva

Kórházba kellett szállítani Daniel Hernandezt, azaz Tekashi 6ix9ine-t, miután egy csapat férfi rátámadt egy dél-floridai konditerem szaunájában – írja a TMZ.

A rapper az LA Fintess nevű konditerem egyik szaunájában lazított, amikor besétált egy társaság, és rátámadt. A verésről videófelvétel is készült, ezen a földön fekvő rappert rugdosó férfi azt mondja a felvétel készítőjének: „Fotózz le, fotózz le, híres akarok lenni!”

6ix9ine ügyvédje a TMZ-nek elmondta, a rapperrel nem volt testőr, és bár megpróbálta megvédeni magát, esélye sem volt a túlerővel szemben. Az állkapcsa, a bordái és a háta sérült meg, mentővel szállították kórházba.

6ix9ine korábban a Bloods bűnbanda egyik alszárnyának, a Nine Trey Gangstersnek a tagjaként egy rakás erőszakos bűncselekményben vett részt, rapperként pedig gyakran menőzött is azzal, hogy milyen közegből érkezett. Amikor az FBI végül lekapcsolta őt, kiderült, hogy nem is hazudott, ő pedig gyorsan be is köpött mindenkit, hogy mentse a bőrét. A hatóságokkal való együttműködése miatt végül csak két évet kapott, és abból is csak 13 hónapot kellett leülnie, tavaly áprilisban engedték ki. Augusztusig házi őrizetben volt, azóta a próbaidejét tölti.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a támadásnak köze van-e a rapper együttműködéséhez a hatóságokkal.

Takeshi 6ix9ine szeptember 4-én adta ki második, TattleTales című albumát. Nem sokkal később azzal került a hírekbe, hogy kórházba került, mert – saját bevallása szerint – túl sok mcdonald'sos kávét ivott az általa korábban bekapott fogyasztó tablettákra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!