Fogyasztótablettákkal és mekis kávéval adagolta túl magát 6ix9ine

2020. október 2. – 18:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen bizarr okból került kórházba Tekashi 6ix9ine, a brooklyni rapper saját bevallása szerint túl sok McDonald's-os kávét ivott az általa korábban bekapott fogyasztó tablettákra. Az incidenst a zenészhez közeli források is megerősítették – írja a Billboard.

6ix9ine a The Shade Roomnak mondta el, hogy az előírt maximális adag kétszeresét szedte be a Hydroxycut nevű zsírégetőnek, ami már önmagában is az egekbe küldte a szívverését, a mellette leküldött mekis kávéval együtt viszont teljesen ki is ütötte őt. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy kórházba került, de két nap után ki is engedték, most pedig már otthonában lábadozik. A rapper hozzátette, hogy csak a karantén alatt felszedett felesleges kilóitól próbál megszabadulni, és esze ágában sincs egyéb gyógyszereket vagy drogokat beszedni, ami persze érthető is.

Ugyan áprilisban 13 hónap után kiengedték a börtönből, augusztusban pedig a házi őrizete is megszűnt, jelenleg is a próbaidejét tölti, és egy ilyen kihágással rövid úton ismét rácsok mögé kerülhetne. Emiatt a médiában sem volt túl aktív azóta, hogy szeptember 4-én kiadta második, TattleTales című albumát, egy akkor megjelent interjúban viszont arról beszélt, hogy ha megbánta volna azokat a döntéseket, amik miatt börtönbe került, akkor ma nem lenne az az ember, aki. A rapper akkor azt mondta,

úgy érzi, hogy bölcsebb és erősebb lett attól a sok szartól, amin átment, és olyasmiken van túl, amitől sokan megölték volna magukat.

6ix9ine korábban a Bloods bűnbanda egyik alszárnyának, a Nine Trey Gangstersnek a tagjaként egy rakás erőszakos bűncselekményben vett részt, rapperként pedig gyakran menőzött is azzal, hogy milyen közegből érkezett. Amikor az FBI végül lekapcsolta őt, kiderült, hogy nem is hazudott, ő pedig gyorsan be is köpött mindenkit, hogy mentse a bőrét. A hatóságokkal való együttműködése miatt végül csak két évet kapott, de miután a belsős infók kiszivárgotatása mellett több más bandatagot is felnyomott a hatóságoknál, nem jósoltak neki nagy jövőt a börtön után. Ehhez képest aztán májusban megjelent, Gooba című száma pillanatok alatt letarolta az internetet, a rapper ezt követő élőzése pedig nézettségi rekordokat döntött az Instagramon. 6ix9ine ebben ebben többek közt elmondta, hogy nem érez bűntudatot azért, mert köpött, és élő legendának nevezte magát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!