Cserbenhagyásos síbaleset miatt perlik 300 ezer dollárra Gwyneth Paltrow-t

2023. március 21. – 18:16

Másolás

Vágólapra másolva

Gwyneth Paltrow amerikai színésznőt egy polgári peres ügyben azzal vádolják, hogy még 2016-ban súlyosan megsebesített egy férfit síelés közben, írta a BBC.

Paltrow-t a most 76 éves Terry Sanderson perelte be. A férfi azt állítja, hogy a Utah államban található Deer Valley üdülőhelyen a színésznő óvatlanul síelt, nekiütközött, amivel agysérülést, négy borda törését és más súlyos sérüléseket okozott. Sanderson 300 ezer dolláros (108 millió forint) kártérítési igénnyel lépett fel, ami nagyjából tizede a korábbi 3,1 milliós igényének. Ezt a követelését viszont már korábban elvetették.

A színésznő ugyanakkor viszontkeresetet nyújtott be, mert szerinte Sanderson volt az, aki ütközött vele teljes testtel.

A 2019-ben benyújtott eredeti keresetben azt írták, hogy Paltrow siklás közben ledöntötte Sandersont, ő is elesett, de felállt, majd elsíelt nem törődve a súlyosan megsérült férfival. Ráadásul az esetet a színésznő síoktatója is látta, de ő sem nyújtott segítséget. A férfi azt állította, hogy azért várt három évet a kereset benyújtásával, mert az agyrázkódás miatt nem tudott a megszokott módon élni, és az ügyvédekkel is volt problémája.

Az esküdtszéki tárgyalás nyitóbeszédei várhatóan kedden lesznek, az eljárás a tervek szerint nyolc napig tart. Az Oscar-díjas színésznő várhatóan tanúskodni fog.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!