Megtalálták az eltűnt csecsemő holttestét Brightonban, bíróság elé állnak a szülei

2023. március 3. – 10:00

Másolás

Vágólapra másolva

Az Anglia déli partján található Brighton városa mellett találták meg a január elején eltűnt csecsemő holttestét. Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják a szüleit, már pénteken bíróság elé állnak – írja a SkyNews.

A 35 éves Constance Marten és a 48 éves Mark Gordon január 5-én tűnt el újszülött csecsemőjükkel együtt, miután az autójuk lerobbant a Bolton melletti autópályán. A párt február 27-én találták meg Brightonban, a kisbabájuk nélkül. A párt letartóztatták és kihallgatták, de nem sikerült további információkat szerezni arról, hogy hol lehet az eltűnt csecsemő, ezért több mint kétszáz rendőr indult a keresésére.

A rendőrség dolgát nehezítette, hogy az elmúlt hetekben Martent és Gordont több helyen is látták felbukkanni Sussex és Essex megyében is, de Liverpoolban is rögzítette őket egy térfigyelő kamera. A rendőrség abban bízott, hogy épségben megtalálják a kisbabát, és annak a lehetőségét sem zárták ki, hogy Marten és Gordon örökbe adta valakinek.

A csecsemő holttestére végül szerda este találtak rá a város melletti erdős területen. A rendőrség közlése szerint a gyerek több hete halott lehetett, a test állapota miatt a nemét se tudták megállapítani. Jelenleg azt vizsgálják, hogyan halhatott meg.

A szülők ellen csütörtök este emeltek vádat, és pénteken már bíróság elé is állhatnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!