Több mint kétszáz rendőr keres egy eltűnt csecsemőt Brightonban

2023. február 28. – 17:52

Több mint kétszáz rendőr keres egy eltűnt csecsemőt Brightonban
Rendőrök keresik Constance Marten eltűnt gyermekét a brightoni Roedale Valley Allotmentsben 2023. február 28-án – Fotó: Getty Images / Jordan Pettitt

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint kétszáz rendőr keres egy újszülött csecsemőt az Anglia déli partján található Brighton városában és annak környékén, miután letartóztattak egy eltűnt nőt és annak élettársát, akiket a hatóságok január eleje óta kerestek – írja a SkyNews.

Az eltűnt 35 éves Constance Martent és a 48 éves Mark Gordont egy járókelő szúrta ki hétfőn este Brightonban. A párost gyermekük elhanyagolásával vádolja a rendőrség, jelenleg őrizetben vannak. A nyomozásban részt vevő Lewis Basford főfelügyelő azt nyilatkozta, hogy a pár kihallgatása során nem sikerült további információkat szerezni arról, hogy hol lehet az eltűnt csecsemő.

A hatóságok most a Brightonban található Roedale Valley Allotments fészereit és üvegházait, valamint a közeli Golf Drive környéki erdős területeit kutatják át. A rendőrök remélik, hogy épségben bukkanak az újszülött csecsemőre, illetve nem zárták ki annak a lehetőségét sem, hogy Marten és Gordon a gyermeket örökbe adta valakinek.

Marten és Gordon 2016-ban jöttek össze, az információk szerint elszigetelten éltek. A párosnak és közös gyermeküknek az év elején veszett nyoma, miután az autójuk lerobbant egy Bolton melletti autópálya mellett. Az elmúlt hetekben Martent és Gordont több városban is látták felbukkanni. Jártak többek között Sussex és Essex megyében több helyen is, és Liverpoolban is megfordultak, amit a szemtanúk beszámolói mellett a térfigyelő kamerák felvételei is megerősítettek.

A nyomozók szerint a pár sokat költözködött a közelmúltban, így nem tudják konkrétan, melyik városokban járhattak még, ami megnehezíti a gyermek felkutatását is. A keresést ezért hamarosan kiterjesztik Anglia délkeleti megyéire is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!