Valóságshow-t indít a házi őrizetből Anna Sorokin, a világ leghíresebb kamu örökösnője

2023. január 27. – 09:53

Másolás

Vágólapra másolva

„Delvey's Dinner Club” címmel valóságshow-t indít a házi őrizetből Anna Delvey, aki Anna Sorokin néven vált a világ leghíresebb kamu örökösnőjévé, írja az Insider. A 31 éves Delvey, akit azért ítéltek el, mert milliárdos örökösnek adta ki magát, becsapva ezzel a New York-i elitet és az Instagram népét is, most megpróbálja magáról ledobni a szélhámos imidzset a műsorral.

Anna Sorokint elvezetik a manhattani legfelsőbb bíróságon a 2019. május 9-i ítélethirdetés után – Fotó: Timothy A. Clary / AFP
Anna Sorokint elvezetik a manhattani legfelsőbb bíróságon a 2019. május 9-i ítélethirdetés után – Fotó: Timothy A. Clary / AFP

A show producere a Jimmy Kimmel műsorvezetővel közösen létrehozott Wheelhouse Entertainment médiavállalat és a Butternut nevű cég lesz. „Mindannyian kétségbeesetten szeretnénk megtudni, hogy ki is Anna valójában. A Delvey's Dinner Club megmutatja a valódi nőt mindazok mögött, amit Annáról olvastunk és láttunk” – közölte a cég vezérigazgatója.

Sorokin, vagyis Delvey álomvendégei között szerepel Alejandro Mayorkas, amerikai belbiztonsági miniszter, Madonna, Elon Musk, Cyrus Vance volt külügyminiszter, Marina Abramović szerb performanszművész és Ottessa Moshfegh díjnyertes író.

„Nincs is jobb élmény, mint összehozni egy baráti társaságot, hogy megosszák egymással az életük történetét egy nagyszerű kulináris élmény mellett” – írta Delvey a „Delvey's Dinner Club” sajtóközleményében.

Anna Delvey-t októberben 3,5 év után engedték ki a börtönből, azzal vált a világ egyik leghíresebb csalójává, hogy orosz származású, milliárdos vagyon örökösének adta ki magát. Ezzel a sztorival a New York-i elitet és az Instagram népét is sikeresen becsapta, dollármilliókat csalt ki bankoktól és magánszemélyektől, hogy fényűző életmódját finanszírozza, itt írtunk róla bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!