Andrew Tate több autóját is lefoglalták a román hatóságok

2023. január 4. – 22:39

Másolás

Vágólapra másolva

Andrew Tate több autóját és ingatlanját is lefoglalta a román rendőrség – írja az Independent. Az influenszert és testvérét, Tristant december végén vették őrizetbe Romániában, embercsempészettel és nemi erőszakkal vádolják őket. A hímsoviniszta kickbox-bajnok influenszer portréját ide kattintva tudja elolvasni.)

A hatóságok több mit ötmillió eurónyi autót foglaltak le, és többek között azt az ingatlant is, amiben a testvérpár a vád szerint élt és fogvatartott hat fiatal őt. A romániai Spy News szerint a rendőrök egy Buggati Chiront, egy Rolls Roycet, két Ferrárit és egy Porschét foglaltak le.

Tate december végén páros lábbal próbált meg beleszállni Greta Thunberg klímaaktivistába, méghozzá pont azzal villogva, hogy milyen sok autója van. Thunberg erre bedobta a kisfarokenergia-kártyát, ami különösen hatásosnak bizonyult, mert Tate viszonylag hamar egy videóban válaszolt, amiben – tettetett vagy valós – értetlenkedéssel reagált Thunberg válaszára. Nem sokkal később jött a hír, hogy előállították Romániában, ahol 30 napig fogva is tartják. Az adok-kapok egyébként a Twitter csúcsára röpítette Thunberget.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!