Megműtötték Jeremy Rennert, de az állapota továbbra is súlyos, intenzív osztályon ápolják

2023. január 3. – 08:41

Másolás

Vágólapra másolva

Megműtötték Jeremy Rennert, miután vasárnap balesetet szenvedett hóeltakarítás közben – írja a Guardian. A színészt helikopterrel szállították kórházba a nevadai a Tahoe-tó melletti farmjáról.

Szóvivője szerint a Bosszúállók sztárja „tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket” szenvedett, és továbbra is intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, de stabil.

Renner a hókotró járművével az utat tisztította, hogy a családja ki tudjon jutni a farmról a hóvihar után, amikor a jármű áthajtott az egyik lábán. A TMZ-nek az egyik szomszéd, aki szemtanúja volt az esetnek, azt mondta, Renner a helyszínen rengeteg vért vesztett, egy másik szomszéd (aki orvos) sietett a segítségére, és érszorítót tett a lábára, amíg kiértek a mentők. Egy másik forrás szerint a színész sérülései „kiterjedtek” a lábán, és más testrészein is.

A lap egy videót is közzétett arról, ahogy Rennert elszállítja a helikopter.

Renner hókotróját vasárnap este, néhány órával a baleset után elvontatták, a TMZ információi szerint az esetet a rendőrség is vizsgálja, a jármű biztonsági beállításainak ugyanis elméletben meg kellett volna akadályozniuk az ehhez hasonló baleseteket.

A színésznek van egy farmja a Tahoe-tó felett, a Sierra Nevada hegységben, Észak-Nevadában, nem messze Renótól. Az Egyesült Államokat december közepe óta szokatlan hideg és heves hóviharok sújtják. A bombaciklon nevű időjárási jelenség hatására Észak-Amerika jó részén 20-30 fokkal esett vissza a hőmérséklet, a ciklon viharos szelet és hófúvást hozott magával, és gyakorlatilag befagyasztotta Amerikát.

A térségben, ahol Renner és családja is él, a szokatlanul heves hóviharok miatt 35 ezer otthonban ment el az áram december 31-én. A hatóságok korábban figyelmeztették is a lakosságot, hogy az utak járhatatlanná válhatnak.

A Marvel-filmek Sólyomszemeként, és a Mission Impossible filmekből is ismert 51 éves színészt eddig kétszer jelölték Oscar-díjra A bombák földjén (The Hurt Locker) és A tolvajok városa (The Town) című filmekben nyújtott alakításaiért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!