Saját magának okozott sebesülést a texasi szenátor 14 éves lánya

2022. december 7. – 08:58

Másolás

Vágólapra másolva

Saját magának okozott szúrt sebesüléseket Ted Cruz texasi szenátor 14 éves lánya, Caroline Cruz. A hatóságok helyi idő szerint kedd este, nem sokkal 8 óra előtt kaptak bejelentést arról, hogy Houston River Oaks kerületében egy fiatal önkezűleg okozott sebesülést magának. A tinédzsert kórházba szállították – írja az ABC News.

Az első hírek megjelenése után Ted Cruz irodája kedden késő este közölte, hogy a szenátor lánya jól van. „Ez egy családi ügy, és szerencsére a lányuk jól van” – mondták Cruz képviselői az ABC helyi csatornájának. „Nem voltak súlyos sérülések. A család arra kéri a médiát, hogy tartsa tiszteletben lányuk magánéletét ebben az időszakban” – közölte a republikánus szenátor irodája.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!