Tizenöt órát töltött a tengerben, mielőtt kimentették

2022. november 26. – 11:36

Másolás

Vágólapra másolva


Tizenöt órán keresztül hánykolódott az a vízbe esett utas, akit végül sikerült kimenteni a Mexikói-öbölből – írja az amerikai parti őrség.

A 28 éves férf a Carnival Valor nevű hajóról esett a vízbe még szerda este. A testvére vette észre, hogy eltűnt, miután elment használni a mosdót, de vissza már nem jött. Azt még nem tudni, hogyan esett a vízbe.

A férfit végül csütörtök este találták meg, nagyjából 30 kilométerre Louisiana állam partjaitól. A parti őrség szerint az állapota stabil.

A parti őrség őrmestere, Seth Gross azt nyilatkozta, hogy ez egy „hálaadási csoda”, hogy a férfi ennyi ideig kibírta a vízben, ő ilyet a 17 éves karrierje során nem látott.

A parti őrség videót is közzétett a mentésről, azon látszik a vízben integető férfi, majd az is, ahogy éjjel leküldik neki a mentőcsónakot.

Négy évvel ezelőtt egy 46 éves nő esett a vízbe az Adriai-tengerben, neki tíz órát kellett kibírnia a vízimentőkig, ő később azt nyilatkozta, hogy a sok jóga segített neki, este pedig hangosan énekelt, hogy ne fázzon.

(BBC)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!