Hét további szexuális zaklatással kapcsolatos ügyben indítanak vizsgálatot Kevin Spacey ellen

2022. november 16. – 11:45

Másolás

Vágólapra másolva

A brit bíróság újabb hét esetben kezdeményez vizsgálatot Kevin Spacey ellen, írja a Sky. A hét zaklatási ügy nagy része 2001 és 2004 között történt, és legtöbb esetben ugyanaz a férfi volt az áldozat. Ezen kívül egy beleegyezés nélküli szexuális aktus miatt is vádat emelnek a színész ellen.

A 63 éves Spacey korábban már ártatlannak vallotta magát azokban az ügyekben, amelyeket a brit bíróság indított ellene. Ezek között négyszeri szexuális erőszak a vád, illetve beleegyezés nélküli szexuális együttlét is felmerült. Az említett esetek Londonban és Gloucestershire-ben történtek és három másik férfi is érintett, akik a 30-as, 40-es éveikben járnak.

Októberben Spaceyt nem találta felelősnek az amerikai igazságszolgáltatás abban az ügyben, amit azért indítottak ellene, mert állítólag szexuálisan zaklatott egy 14 éves fiút a '80-as években.

A 14 éves fiú nem más volt, mint Anthony Rapp színész, aki az elsők között robbantotta ki a botrányt Spacey szexuális visszaéléseivel kapcsolatban, ami szinte azonnal elsüllyesztette a színész karrierjét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!