Kitiltották 22 EU-tagállamból David Icke összeesküvéselmélet-terjesztőt

2022. november 4. – 16:13

Másolás

Vágólapra másolva

Két évre kitiltotta David Icke brit összeesküvéselmélet-hívőt Hollandiából a holland kormány, ami az európai határok átjárhatósága miatt a teljes, 26 államból álló schengeni övezetből való kitiltást jelent – írja az AFP-re hivatkozva a France24. Icke a honlapjára is feltöltötte a szerinte „fasiszta holland kormány” által jegyzett kitiltó dokumentumot.

Icke a 90-es években vált híressé a gyíkemberekről szóló elméletével. Eszerint a politikai vezetők emberformát öltött gyíklények, akik a teljes emberiség vezetését magukhoz ragadták. A brit férfi a koronavírus-járvány kitörése után ismét népszerűvé vált, ekkor az 5G-hálózat kiépítését és a zsidókat okolta a betegség terjedéséért.

Az MTI szerint Icke vasárnap beszédet mondott volna Hollandiában az Együtt Hollandiáért nevű, államszervezet-ellenes csoport tüntetésén. Mivel az eseményre ellentüntetéseket is szerveztek, a holland hatóságok attól tartottak, hogy Icke részvétele növelheti az erőszakos összetűzések esélyét.

Ickét korábban Ausztráliából is kitiltották. Az Amerikában igen népszerű összeesküvés-elméletekről legutóbb ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!