Hajóról a tengerbe esett és megfulladt egy orosz topmenedzser Vlagyivosztoknál

2022. szeptember 13. – 12:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Furcsa körülmények között meghalt Ivan Pecsurin orosz topmenedzser, aki múlt szombaton egy éjszakai hajókirándulás során a tengerbe esett és megfulladt Vlagyivosztok közelében. A Kreml-párti Pravda beszámolója szerint Pecsorin és baráti társasága ittasan indult sétahajókázásra, és a fedélzeten is folytatták az italozást. Azt írják, Pecsurin a hajót ért egyik hullámtól eshetett a vízbe.

Szeptember 11-én a helyi média arról számolt be, hogy egy 1983-ban született férfit keresnek Vlagyivosztok térségében, aki a vízbe esett. Ekkor már majdnem egy napja tartott a keresés. Részt vettek benne a városi és regionális mentők, a Sürgősségi Helyzetek Minisztériuma és a tűzoltóság is. A férfi holttestét végül két nappal később, szeptember 12-én találták meg a Russzkij-sziget partján.

Pecsurin a Távol-Kelet és az Északi-sarkvidék Fejlesztéséért Felelős Társaság (KRDV) légi közlekedési ágazatáért felelős ügyvezető igazgatója volt. Részt vett a Keleti Gazdasági Fórumon (EEF), amelyet Vlagyivosztokban tartottak szeptember 5. és 8. között. A fórumon Vlagyimir Putyin orosz elnök is felszólalt.

Nem Pecsurin az első KRDV-vezető, aki idén meghalt. Február 8-án a szervezet 43 éves főigazgatója, Igor Noszov hunyt el váratlanul. Idén meglehetősen hosszú az orosz topmenedzserek halálozási listája, erről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!