Élő adásban kapott sztrókot egy híradós Oklahomában

2022. szeptember 6. – 10:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A stúdióból, élő adásból kellett kórházba szállítani Julie Chint, az NBC leányvállalatának hírműsorvezetőjét, miután azon vette észre magát, hogy nehezen tudja elolvasni az előtte lévő súgógépet, írja a New York Post.

Az oklahomai Tulsában lévő KJRH műsorvezetője egy magyar idő szerint hétfő hajnali Facebook-posztban számolt be arról, hogy mi történt vele.

„Az orvosaim úgy vélik, hogy szombat reggel élő adásban egy enyhe agyvérzés kezdeteit produkáltam. Néhányan közületek látták, és nagyon sajnálom, hogy ez történt” – írta Chin.

Így idézte fel, hogy pontosan mi történt: „A hírműsorunk közben néhány perc alatt elkezdtek történni a dolgok. Először is részlegesen elvesztettem a látásomat az egyik szememre. Nem sokkal később a kezem és a karom elzsibbadt. Aztán tudtam, hogy nagy bajban vagyok, amikor a szám nem akarta kimondani azokat a szavakat, amelyek a súgógépen közvetlenül előttem voltak.”

Chin éppen arról beszélt, hogy a NASA ismét elhalasztja a holdrakétája indítását, amikor zavarba jött, és elkezdte ismételgetni a szavait. Néhány másodperces küszködés után bocsánatot kért a nézőktől, mondván: „sajnálom, valami baj van velem ma reggel”, majd átadta a stafétabotot Annie Brown meteorológusnak.

Szerencsére a munkatársai a zavarodott viselkedését látva azonnal hívták a 911-et, sejtve, hogy valamilyen vészhelyzet van. Azóta számos vizsgálaton átesett, amelyek alapján az orvosok azt valószínűsítik, hogy egy enyhe szélütése volt. „Még mindig sok kérdés van, és sok mindent kell nyomon követni, de a lényeg az, hogy rendbe fogok jönni” – zárja posztját a híradós.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!