Elon Musk tagadja, hogy viszonya lett volna a Google társalapítójának feleségével

2022. július 25. – 09:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elon Musk Tesla-vezér tagadja, hogy viszonya lett volna Nicole Shanahannel, a Google társalapítójának, Sergey Brinnek a feleségével – írja a BBC. Musk azután szólalt meg az ügyben, hogy a Wall Street Journal azt írta, a Tesla vezérének az állítólagos affér miatt romlott meg a kapcsolata a Google társalapítójával. Egy Twitter sztorira válaszolva Musk azt írta, „teljes baromság”. Musk ráadásul még azt is írta, hogy továbbra is barátok Brinnel, „tegnap együtt buliztunk”, írta.

A WSJ az ügyet közelebbről ismerőkre hivatkozva közölt részletes cikket arról, hogy Musk és Nicole Shanahan tavaly keveredett futókalandba egymással, de ez épp elég volt arra, hogy a keresőóriás társalapító Brin beadja a válókeresetet, és nem mellesleg a viszony meg is rontotta a két technológiai milliárdos hosszú barátságát.

„Három év alatt összesen kétszer láttam Nicole-t, mindkétszer sok emberrel együtt, semmi romantikus” – tweetelte Musk. Az állítólagos affér tavaly decemberben történt, amikor Brin és felesége éppen különéltek, írta a WSJ a nőhöz közeli források alapján. Bár van házassági szerződésük, a válófélben lévő Nicole Shanahan és Sergey Brin a válási megállapodásról tárgyalnak, amely elérheti az egymilliárd dollárt (390 milliárd forint) is.

A két nagypályás tech óriás vagyona nagyjából ismert: a Bloomberg Milliárdos Indexe szerint Elon Musk a világ leggazagabb embere, Sergey Brin, Google társalapító a 8. helyen áll ugyanezen a listán. Nicole Shanahan kaliforniai ügyvéd, és a ClearAccessIP nevű jogi, technológiai társaság alapítója, és van egy Bia-Echo nevű alapítványa is.

Elon Musk nemcsak bizarr üzleti húzásaival, de magánéletével is rendszeresen kerül a lapok címlapjára, legutóbb érdekes módon az derült ki róla, hogy titokban ikrei születtek, épp akkor, amikor Claire Bouchertől (művésznevén Grimes) második gyermeke is megszületett egy béranyától. Musknak egyébként összesen 9 gyermeke van.

A Tesla alapítójáról szóló portrénkat itt olvashatja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!