Elon Musknak titokban ikrei születtek tavaly

2022. július 7. – 10:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elon Musknak, a Tesla vezérigazgatójának és Shivon Zilisnek, a Neuralink felsővezetőjének 2021 novemberében ikrei születtek – írja a Reuters a Business Insider szerdai bejelentése alapján.

A pár titkolta a gyerekek születését, az egész bírósági iratokból derült ki: idén áprilisban ugyanis Musk és Zilis kérelmet nyújtottak be a bíróságon, hogy a gyerekeik megkaphassák Musk vezetéknevét, és az anyjuk vezetéknevét pedig középső névként. Erre azért lehetett szükség, mert a pár nem házasodott össze, így a gyerekek nem kapták meg automatikusan apjuk vezetéknevét. Egy hónappal később a bíróság jóváhagyta a kérésüket.

Zilis a Neuralink üzemeltetési és speciális projektek igazgatójaként dolgozik. A cég társalapítója és elnöke Musk.

Az ikrekkel együtt Musknak összesen kilenc gyereke van. Kettő a kanadai énekesnőtől, Claire Bouchertől (művésznevén Grimes), a másik öt pedig volt feleségétől, Justine Wilson kanadai írótól.

A hír pikantériája, hogy Musk és Grimes második gyermeke decemberben született meg egy béranyától. Tehát Zilistől az ikrei csak pár héttel korábban jöttek a világra. A milliárdos korábban azt mondta: ő és Grimes „félig külön élnek”.

Az Elon Muskról szóló portrénkat itt olvashatja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!