Meghalt a férfi, akit a kómából felébredt húga a támadójaként nevezett meg

2022. július 23. – 08:21

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt az a férfi, akit Wanda Palmer, egy két év kóma után magához térő nő a támadójaként nevezett meg – írja a Sky News.

Daniel Palmert – aki Wanda Palmer bátyja – nemrég tartóztatták le gyilkossági kísérlet miatt, ám szerdán börtönkórházba került, és ott ismeretlen okokból kifolyólag meghalt.

Ahogy azt korábban írtuk, az 51 éves Wanda Palmer 2020 júniusában került kórházba súlyos sérülésekkel, amit a hatóságok szerint egy balta okozhatott. Palmerre az édesanyja talált rá, ő hívta ki a rendőröket. Amikor azok kiérkeztek, először azt hitték: a nő halott, annyira sok vér és komoly sérülés borította a testét. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy még él és lélegzik. Palmer a támadás után kómába került, ám két év után sikerült magához térnie, és sikerült megneveznie a támadóját, aki nem más volt, mint a bátyja. A rendőrség több ember után is nyomozott, konkrét bizonyítékok híján vádat emelni azonban nem tudtak. Egy szemtanú volt, aki a rendőröknek tett vallomásában azt mondta, hogy a támadás napján látta Wanda bátyját, Danielt Palmer III. -t a nő verandáján éjfél körül.

A testvérek között már korábban is előfordult bántalmazás. Mikor a hatóságok arról kérdezték Wandát, hogy miért támadt rá saját bátyja, a nő azt válaszolta, hogy azért, mert gonosz volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!