Két év után tért magához a kómából, és meg is mondta, szerinte ki támadt rá

2022. július 19. – 12:28

Másolás

Vágólapra másolva

Az 51 éves Wanda Palmer 2020 júniusában került kórházba súlyos sérülésekkel, amit a hatóságok szerint egy balta okozhatott. A Nyugat-Virginiában élő nő a támadás után kómába esett, néhány héttel ezelőtt azonban magához tért és azt állítja, hogy saját bátyja támadt rá két évvel ezelőtt- írja a CNN.

A két éve történt támadás után Wanda Palmerre saját édesanya talált rá, ő értesítette a rendőröket is. Ross Mellinger Jackson, aki a Nyugat-Virginia állam megyei seriffje, a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy mikor megérkeztek a nő Cottageville-hez közeli otthonába, először azt hitték: a nő halott, annyira sok vér és komoly sérülés borította a testét. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy még él és lélegzik. Mellinger a lapnak azt is elmondta, hogy a rendőrség sosem találta meg a fegyvert, ami feltehetőleg egy balta volt. A rendőrség több ember után is nyomozott, konkrét bizonyítékok híján vádat emelni azonban nem tudtak. Egy szemtanú volt, aki a rendőröknek tett vallomásában azt mondta, hogy a támadás napján látta Wanda bátyját, Danielt Palmer III. -t a nő verandáján éjfél körül.

Néhány héttel ezelőtt azonban a seriff telefonhívást kapott attól az intézménytől, ahol Wandát ápolják. Azt mondták neki, hogy a nő felébredt a két évig tartó kómából és azt állítja, hogy saját bátyja támadt rá. Az 55 éves férfit letartóztatták, és a CNN által megszerzett letartóztatási jegyzőkönyvek szerint a Daniel Palmert gyilkossági kísérlettel és súlyos testi sértéssel vádolják, az óvadék összege pedig 500 ezer dollár.

A CNN cikke szerint a feljelentésből az is kiderül, hogy a testvérek között már korábban is előfordult bántalmazás. Daniel Palmernek egyelőre nincs ügyvédje, nem hajlandó aláírni semmilyen papírt, és tagadja, hogy bármilyen köze lenne a támadáshoz. A nő most már jobb állapotban van, és képes egyszerű szavakkal kommunikálni. Mikor a hatóságok arról kérdezték Wandát, hogy miért támadt rá saját bátyja, a nő azt válaszolta, hogy azért, mert gonosz volt.

(CNN)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!