Újra akcióban a világ leghíresebb csalója

2022. június 19. – 12:52

Másolás

Vágólapra másolva

Anna Sorokin nevét idén februárban ismerte meg a világ, a viselt dolgait feldolgozó Netflix-sorozat nyomán. Az Inventing Anna (magyar verzióban: Az örökösnő), ami három héten át volt a Netflix globálisan legnézettebb tartalma, igaz történeten alapszik: a magát milliárdos vagyon örökösének kiadó, a New York-i elitet és az Instagram népét az ujja köré csavaró nő tényleg dollárszázezreket csalt ki bankoktól és magánszemélyektől, ingyen lakott luxushotelekben, és tényleg olyan fényűző életet élt, ahogy a sorozat lefesti. És a végén tényleg elkapták, elítélték, jelenleg is a bevándorlási hivatal őrizetében van, míg végleges lesz a kitoloncolásáról szóló ítélet.

Sorokin az NBC Newsnak adott interjújában most arról beszélt, megpróbál jó útra térni, és minél inkább eltávolodni attól a csaló személyiségtől, amivel mindenki azonosítja. Ezt pedig úgy képzeli el a gyakorlatban, hogy beszáll az NFT-bizniszbe.

Az NFT-őrület tavaly tavasszal indult el (itt írtunk róla akkor részletesen), és mivel sokan a következő, százezer százalékos hasznot hozó kriptoüzletet látták benne, és nem akartak kimaradni, hamarosan óriási pénzek kezdtek el mozogni benne. Aztán valamikor idén év elején, amikor már milliós összegekért cseréltek gazdát béna majmos gifek NFT-i, összezuhant az egész – a Wall Street Journal májusi jelentése szerint fél év alatt 92%-ot csökkent az NFT-tranzakciók és 88%-ot az aktív tárcák mennyisége.

Na, erre a piacra lép be most Sorokin, tíz NFT-t szeretne kiadni, amikhez többek között olyan exkluzív lehetőségek vannak kötve, mint telefonbeszélgetés és személyes találkozó az elítélt csaló-celebbel, sőt, egy válogatáscsomag a személyes tárgyaiból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!