150 méter magas sziklán rekedt embert kellett helikopterrel kimenteni Amerikában

2022. május 22. – 15:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy arra járó halász értesítette a hatóságokat, hogy a San Francisco partjainál, a Mussel Rock nemzeti parknál egy férfi nagyjából 150 méter magasan rekedt egy sziklán. Azt egyelőre nem tudni, hogyan került oda a férfi, de végül helikopteres mentésre volt szükség.

A felvételen látszik, hogy a fiatal férfin mindössze egy nadrág, egy fejkendő és valamilyen textil volt, amivel a száját takarta el. A mentést nehezítette, hogy a szeles idő miatt a helikopter nem tudott elég közel kerülni a bajba jutott férfihez, ezért egy másik mentőst leengedtek kötélen, és az ő segítségével sikerült megmentei a férfit a szikláról.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom