Megtaposta az ukrán zászlót egy orosz nő Svédországban, majd ócsárolni kezdte az őt rajtakapó ukrán járókelőt

2022. április 27. – 11:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elképesztő stílusú szidalmazást zúdított egy ukrán járókelő nyakába egy orosz nő Svédországban, miután az kérdőre vonta, hogy miért rongálja az ukrán nagykövetség szimbólumait.

A Hvg azt írja, hogy a svédországi orosz nagykövetség közelében az ukrán Helga Kayda arra lett figyelmes, hogy egy idősebb nő az ott kihelyezett ukrán nemzeti jelképeket szétdobálja, és az ország zászlaján tapos. Mikor kérdőre vonta az idős orosz nőt, az több percen keresztül ócsárolta.

„Tudod, én egy felnőtt nő vagyok. Te meg egész életedben nyomorult, szegény és koszos leszel (…). Veled ellentétben rajtam egy 25 ezer koronás kabát van, sálat viselek, és van kézitáskám” – kezdett rá az orosz asszony. Jaydát többször is majomnak hívta, és arról beszélt, hogy minden ukrán nő Svédországban takarítónő vagy prostituált. Az ukrán szimbólumokat pedig fasiszta szimbólumnak nevezte.

„Vlagyimir keresztelt meg titeket, és Vlagyimir is fog eltemetni”

– mondta.

Kayda a Facebookon tette közzé az esetről készített videóját, a kommentelők beazonosították, hogy az idős nő egy nagy svéd képzési központ, a Lernia egy tanárnője. Kayda feljelentést tett a rendőrségen, a Lernia pedig közölte, hogy tudomására jutott a videó, és elbocsátották az asszonyt.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!