A New Yorkban megölt magyar nő gyilkosa állítólag sms-ben megfenyegette a család többi tagját is, hogy megöli őket

2022. április 18. – 18:55

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat reggel egy magyar nő feldarabolt holttestét találták meg a New York-i Queensben, és ugyan gyanúsított még nincs, de egyre több, de nem hivatalos rendőrségi információ jelenik meg a gyilkosság körülményeiről.

A New York Post azt állítja egy a boncolás részleteit ismerő forrásra hivatkozva, hogy körülbelül hatvan késszúrás nyomát fedezték fel a nő nyakán, törzsén és bal karján. A légcsövén és a nyaki artériáján is találtak szúrt sebeket. A nő pénteken este szórakozni ment, de még éjfél előtt hazatért, holttestét másnap reggel 8 óra körül fedezték fel.

A New York Post egy másik cikkében azt írta, hogy a feltételezhető tettesről videofelvétel is készült szombat hajnalban, ahogy az utcán húzza azt a kerekes táskát, amelybe a holttestet tették.

A rendőrség egyelőre nem jelentette be, hogy lenne gyanúsítottjuk. Korábban a nő 13 éves fiát kérdezték ki, de őt sem tartották bent a rendőrségen.

Mindeközben a nő férje, aki a másik, 17 éves fiukkal Portlandben tartózkodott a gyilkosság idején, arról számolt be a WPIX szerint, hogy fenyegető sms-t kapott a gyilkostól. Az üzenetben az állt: „Az egész családod sorra kerül.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!