Álarcos bűnözők fosztották ki a Lupin stábját

2022. február 25. – 20:51

frissítve

Álarcos bűnözők fosztották ki a Lupin stábját
Omar Sy, a Lupin főszereplője – Fotó: Emmanuel Guimier / Netflix

Másolás

Vágólapra másolva

Álarcosok kirabolták pénteken Párizs közelében a Lupin című francia sikersorozat új epiózdjait forgató stábot – írja az MTI.

A 20 símaszkos rabló petárdákat és tűzijátékokat durrogtatva rontott rá a filmforgatás résztvevőire Nanterre párizsi előváros Pablo-Picasso negyedében, ahol jelen volt a sorozat főszereplője, a Lupint alakító Omar Sy is.

Senki sem sérült meg, de az elkövetők 300 ezer euró (110 millió forint) értékű felszerelést vittek magukkal.

A sorozatot gyártó Netflix megerősítette a támadás hírét, és hangsúlyozták, hogy számukra a legfontosabb a stáb tagjainak testi épsége. Reményüket fejezték ki, hogy rövidesen folytathatják a sorozat forgatását.

A Lupin a Netflix első francia gyártású sorozata. Omar Sy alakítja a betörőt, akit Maurice Leblanc francia író talált ki 1905-ben. A sorozat eddigi részei két részletben jelentek meg a Netflixen 2021-ben.

Megjegyzés: A cikk korábbi változatában volt egy kis kavarodás, hogy pontosan melyik évadot forgatják éppen. A Lupin epizódjait hivatalosan nem évadokra bontják, hanem részekre. Eddig két része ment le 2021 januárjában és júniusában. Jelenleg a harmadik rész, azaz a Part 3 apizódjait forgatják. A cikket ennek megfelelően módosítottuk.

(MTI)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!