Courteney Cox: Olyan dolgokat csináltam az arcommal, amiket mai fejjel már biztos nem tennék

2022. február 21. – 17:43

Courteney Cox: Olyan dolgokat csináltam az arcommal, amiket mai fejjel már biztos nem tennék
Fotó: AFP / Jean Baptiste Lacroix

Másolás

Vágólapra másolva

A Jóbarátok Monicáját alakító Courteney Cox a Sunday Times Style-nak adott interjúban mesélt arról, hogy arca az injekciós kezelések miatt néz ki furcsán, írja a Sky News. Cox a Sikoly-filmekben, valamint a Jóbarátokban játszott szerepéről is ismert, és egy új vígjáték-horror sorozatban, a Ragyogó völgyben is játszik.

Az 57 éves színésznő az interjúban arról is mesélt, hogy volt idő, mikor hajszolta a fiatalságot, de azóta lemondott erről, és ma már idősebb fejjel sokkal elfogadóbb az öregedéssel kapcsolatban.

„Évekig hajszoltam a fiatalságot, olyan dolgokat csináltam az arcommal, amit mai fejjel már biztos nem tennék. Nem vettem észre, hogy az arcom egyre furcsábban néz ki az injekciók miatt, majd volt egy pont, mikor már én is beláttam, hogy őrültség, amit csinálok, és abba kell hagynom” – tette hozzá a színésznő.

Courteney Cox mellett nemrégiben egy szupermodell, Linda Evangelista is mesélt arról, hogy egy brutális beavatkozás áldozata lett, ami miatt a szupermodell sokáig kerülte is a nyilvánosságot – erről az esetről korábban már mi is írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!