Linda Evangelistáról először jelentek meg fotók rosszul sikerült kozmetikai beavatkozása után

2022. február 16. – 19:30

Másolás

Vágólapra másolva

Linda Evangelista, miután hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot egy rosszul sikerült kozmetikai beavatkozása után, évek óta először osztotta meg rajongóival, hogyan „csúfította el brutálisan” a beavatkozás, írta meg az USA Today.

A People magazin szerdán megjelent címlapsztorijában az 56 éves szupermodell arról mesél, nem akar tovább rejtőzködő életmódot folytatni, miután állítása szerint egy zsírfagyasztó eljárás eltorzította a testét, és „mély depresszióba” taszította őt.

„Imádtam a kifutón lenni. Most rettegek attól, hogy összefutok valakivel, akit ismerek. Nem tudok így tovább élni, rejtőzködve és szégyenkezve. Egyszerűen nem tudtam tovább élni ebben a fájdalomban. Hajlandó vagyok végre beszélni.”

Evangelista szeptemberben szólalt meg először a beavatkozás káros hatásairól. Paradox Adipose Hyperplasiat (PAH) diagnosztizáltak nála, ami egy 2014-es orvosi folyóiratban megjelent esetismertetés szerint a zsírfagyasztás mellékhatása. Ez azt eredményezi, hogy a kezelt területen a sejtek növekednek ahelyett, hogy zsugorodnának, amitől a modell testén kemény, fájdalmas zsírcsomók jelentek meg.

A modell elmondta, hogy a diagnózis előtt diétával és testmozgással próbálta rendbe hozni a kitüremkedéseket, de eredménytelenül. Visszaemlékezett, hogy végül sírva kereste fel orvosát, aki azt mondta neki, a diéta és a testmozgás nem fogja helyrehozni.

A CoolSculpting biztonsági tájékoztató oldala „sebészeti beavatkozást, például zsírleszívást” javasol a PAH visszafordítására.

Evangelista végigcsinálta a korrekciós beavatkozásokat, amiket zsebből fizetett ki, mert a beavatkozást végző Zeltiq cég csak akkor fizetett volna, ha aláír egy titoktartási megállapodást.

„Remélem, hogy megszabadulhatok a szégyenérzet egy részétől, és segíthetek másoknak, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én. Ez a célom”

– mondta.

Evangelista pert indított a Zeltiq Aesthetics, Inc. ellen, és 50 millió dolláros kártérítést követel a cégtől. A Zeltiq decemberben kérte a kereset elutasítását. Az ügyben eljáró bíró nem reagált az indítványra. A következő tárgyalás előtti tárgyalást májusra tűzték ki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!