Magyar nő holttestére bukkantak egy tetőcsomagtartóban Hollandiában

2022. február 15. – 14:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar nő holttestére bukkantak a holland rendőrök egy tetőcsomagtartóban, amelyet a múlt héten dobhattak be az észak-hollandiai Orvelte település melletti csatornába, írja az MTI.

A hírportál tudósítása szerint a tetőcsomagtartót múlt hét hétfőn vette észre a vízben egy járókelő, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A 37 éves áldozatot már jó ideje keresték a rendőrök eltűntként.

A holttest megtalálása után a nő volt férjét, egy 52 éves asseni fogtechnikust pénteken őrizetbe vették. A rendőrség úgy véli, hogy a tetőcsomagtartót ő dobhatta bele a csatornába február 7-én, szombaton. Egy szemtanú arról számolt be, hogy azon az estén egy furgon lámpáit látta világítani a helyszínen, és arra is figyelmes lett, hogy a gépkocsi vezetője a települést átszelő folyó hídjától nem messze egy nagyobb méretű, bőröndnek tűnő tárgyat dob a vízbe.

A hatóságok szerint a 37 éves magyar nő tavaly februárban tűnt el. Édesapja a Dagblad van het Noorden című holland napilapnak azt mondta, hogy a család már 2020-ban bejelentette a nő eltűnését, és a rendőrség most arról tájékoztatta, hogy lánya körülbelül egy hónapja halhatott meg. Az újság szerint a nő prostituáltként dolgozott, és kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozhatott.

A hatóságok egyelőre nem közölték a halál okát. A házaspár két gyermeket nevelt, de a gyermekvédelmi hatóságok 2019-ben kiemelték őket a családból.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!