Leugrott egy manhattani épületről, meghalt a 2019-es Miss USA, Cheslie Kryst

2022. január 31. – 07:38

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt Cheslie Kryst, a 2019-es Miss USA győztese, amikor leugrott egy manhattani épületről vasárnap reggel. A halálhírt a családja és a rendőrség jelentette be, írja a CNN. Kryst 30 éves volt, halála előtt az Instagramra azt posztolta, hogy „Hozzon ez a nap neked pihenést és békét”.

Kryst amellett, hogy szépségversenyt nyert, két egyetemről három diplomája volt, jogászként dolgozott, és az amerikai igazságszolgáltatást igyekezett jobbítani. Ingyen segített olyanoknak, akiknél felmerült, hogy igazságtalanul börtönözték be őket. Emellett az ExtraTV nevű szórakoztató csatornánál is dolgozott riporterként, női divatról blogolt és a Dress for Success nevű, nőknek segítő nonprofit szervezetnek is önkénteskedett.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!