Levágta a szögesdrót az olasz tolvaj gyűrűsujját, arról vettek ujjlenyomatot, a jegygyűrűje viszont elveszett

2022. január 28. – 19:47

Másolás

Vágólapra másolva

Egy olasz tolvajnak nem sikerült a lopási kísérlet, a szögesdrót levágta a gyűrűsujját menekülés közben. A rendőrség a levágott ujjról vett ujjlenyomatot, így próbálnak a férfi nyomára bukkanni. A levágott ujjon volt a tolvaj jegygyűrűje, ami azóta sincs meg.

A Milano Today írja, hogy a sérült férfi egy barátját küldte vissza a helyszínre, egy milánói újrahasznosító üzembe, hogy keresse meg az ujját és a gyűrűt, de a barátot egy biztonsági őr észrevette, amint a levelek között turkál.

Amikor az üzem őre megkérdezte, hogy mit csinál, a férfi állítólag nyugodtan válaszolt: egy barátom ujját keresem, rajta egy gyűrűvel. Mielőtt a rendőrség megérkezett volna, a férfi elmenekült egy bűntársával, aki egy közeli parkoló autóban várakozott. Az ujjat, pontosabban a jobb gyűrűsujj két ujjpercét nem sokkal később megtalálták az újrahasznosító üzem kerítésének közelében a szemétből kilógva, de a gyűrű nem volt rajta.

A térfigyelő kamerák előző éjjel készült felvételein látható, amint két férfi átmászik az újrahasznosító üzem kerítésén, majd miután egy biztonsági őr észrevette őket, és bekapcsolta a riasztót, elszeleltek a helyszínről. Amikor kifelé másztak a kapun, az egyik férfi ujja belegabalyodott a szögesdrótba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!