Meggyilkolták Nicki Minaj, Kanye West és a Kardashianok volt menedzserét

2021. december 30. – 08:02

Másolás

Vágólapra másolva

Meggyilkolták Angela Kukawskit, aki több hollywoodi híresség menedzsere is volt. A Los Angeles-i rendőrség közleményt adott ki, amelyben azt írták, gyilkossági ügyként kezelik a nő halálát – írja a Los Angeles Times.

Kukawski eltűnését december 22-én jelentették Los Angeles egyik külvárosában, Sherman Oaksban. Az 55 éves nő holttestét másnap Simi Valley-ben, egy utcán parkoló autó csomagtartójában találták meg. A rendőrség Kukawski barátját, a 49 éves Jason Barkert még aznap letartóztatta, őt gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével – olvasható a Los Angeles-i rendőrség szerdán kiadott közleményében.

A Los Angeles megyei kerületi ügyészség előre kitervelt gyilkossággal és kínzással vádolja Barkert. A Ventura megyei halottkémi hivatal jelentése szerint Kukawski a fejet és a nyakat ért sérülésekbe, illetve fojtogatásba halt bele.

A Variety beszámolója szerint Kukawski a Woodland Hills-i Boulevard Managementnél dolgozott, ahol A-listás sztárügyfelei voltak, köztük Nicki Minaj, Kanye West és Offset. Egy időben a Kardashian család több tagjának is ő volt az üzleti menedzsere, valamint Tupac Shakur hagyatékát is kezelte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!