Tíz évig húzódott Arnold Schwarzenegger válása, de most már hivatalosan is külön él Maria Shrivertől

2021. december 29. – 11:55

Másolás

Vágólapra másolva

Végleg lezárult Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger egy évtizeden át húzódó válása, kedden egy Los Angeles-i bíró jogerősen is jóváhagyta az egykori pár különélését – írja a Rolling Stone.

Az újságíró Maria Shriver, John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúga 2011 júliusában nyújtotta be az eredeti válókeresetét, nem sokkal azután, hogy kiderült, Schwarzeneggernek viszonya volt a család házvezetőnőjével, Mildred Patricia Baenával, akitől 1997-ben gyereke is született. A TMZ szerint egy bonyolult vagyonrendezési megállapodás miatt is húzott ilyen sokáig a válásuk.

Shriver és Schwarzenegger 1985-ben házasodtak össze, és négy közös gyerekük született. 2011 májusában, nem sokkal azután, hogy Schwarzenegger befejezte utolsó kaliforniai kormányzói ciklusát, a Los Angeles Times hozta nyilvánosságra, hogy van egy eltitkolt, ötödik gyereke is. A bírósági feljegyzésekből kiderült, hogy Baena mindössze egy héttel azután hozta világra Joseph nevű fiát, hogy Shriver 1997-ben megszülte legkisebb fiát, Christophert.

 Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 2006-ban – Fotó: Jason Merritt/FilmMagic via Getty Images
Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 2006-ban – Fotó: Jason Merritt/FilmMagic via Getty Images

„Miután elhagytam a kormányzói hivatalt, bevallottam a feleségemnek a több mint egy évtizeddel ezelőtt történt dolgokat” – mondta Schwarzenegger a Los Angeles Timesnak adott interjújában. „Megértem és meg is érdemlem a barátaim és a családom haragját és csalódottságát. Nincs mentség, minden felelősséget vállalok az okozott sérelmekért. Bocsánatot kértem Mariától, a gyerekeimtől és a családomtól. Őszintén sajnálom” – mondta ekkor Schwarzenegger.

A Rolling Stone szerint úgy tűnik, hogy a válás ellenére a volt házastársak baráti viszonyban maradtak, és rendszeresen összejárnak. Néhány hónappal ezelőtt együtt pózoltak egy fotón, amikor együtt ünnepelték fiúk, Patrick Schwarzenegger születésnapját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!