Durván bedrogozott karácsonykor, testrablónak nézte barátját, és agyonszurkálta egy karddal

2021. december 27. – 14:09

Másolás

Vágólapra másolva

Brittany Wilson december 25-én barátjával, Harrison Stephen Fosterrel egy kis metamfetaminnal ünnepelt, a már nap közben elkezdett drogozásnak azonban csúnya vége lett estére. Amikor a „gyanús viselkedés” miatt kihívott Cape Girardeau-i rendőrök megérkeztek a pár házához, a bejárat előtti gyepen egy véres kard hevert, a pincében pedig ott feküdt a férfi agyonszurkált holtteste. Letartóztatásánál a 32 éves nő nem tanúsított ellenállást, tettét azzal magyarázta az őt kihallgató rendőröknek, hogy

barátjába az elmúlt hónapokban több entitás költözött bele, akik más emberek testrészeinek eltulajdonítására ösztökélték őt. Harrison Stephen Fostert nem megölni akarta, hanem meg akarta szabadítani ezektől a gonosz entitásoktól.

Bár Brittany Wilson hátteréről egyelőre nem sok részlet derült ki, azért érdemes megjegyezni, hogy bár az általa használt drogot metamfetaminként azonosították, „meth” néven ma már a tíz évvel ezelőttinél sokkal súlyosabb mentális zavarokat okozó szert terítenek az amerikai piacon, és az új típusú meth által bizonyítottan előidézett skizofrénia is közrejátszhatott abban, hogy a nő testrablókat látott bele barátjába.

Brittany Wilson a letartóztatása után készített rendőrségi fotón – Fotó: Cape Girardeau Police Department
Brittany Wilson a letartóztatása után készített rendőrségi fotón – Fotó: Cape Girardeau Police Department

A Missouri állambeli kisváros rendőrsége gyilkosság vádjával helyezte előzetesbe Brittany Wilsont, aki kétmillió dolláros óvadék ellenében kerülhet ideglenesen szabadlábra. A nő nevét nemcsak a meghökkentő indokkal elkövetett brutális gyilkosság miatt kapta fel az amerikai média, hanem a rendőrségi fotóján látható hátborzongató mosolya miatt is, mely órák alatt a „Drog rossz, értem?” jellegű mémek alapanyagává vált.

(via FoxNews)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!