A Szex és New York színésznői támogatják a Chris Nothot szexuális zaklatással vádoló két nőt

2021. december 21. – 13:45

Másolás

Vágólapra másolva

A Szex és New York három főszereplője, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis „mélyen sajnálja és támogatja” azt a két színésznőt, akik azt állítják, hogy szexuálisan zaklatta őket a világhírű sorozatban Mr. Biget alakító Chris Noth – írja a BBC. „Támogatjuk azokat a nőket, akik megosztották fájdalmas élményeiket” – olvasható Kristin Davis posztjában, amelyet a színésznő a Twitteren tett közzé mindhármójuk aláírásával.

A 67 éves Chris Noth minden vádat visszautasított, és hamisnak nevezte őket. Noth, aki a világhírű sorozatban Carrie nagy szerelmét, Mr. Biget alakította, azt mondta, hogy mindkét nővel közös beleegyezés alapján lépett kapcsolatba. Ennek ellenére a színészt a vádak kipattanása óta több produkcióból is kirúgták, így például a CBS csatornán futó The Equaliserből, eltávolította hirdetéseiről a színész fotóit a Peloton fitneszmárka is.

A két nő álnéven mesélte el történetét a The Hollywood Reporternek (THR). A jelenleg 40 éves Zoe a Hollywood Reporternek azt mondta, hogy miután 2004-ben elvégezte a főiskolát, Los Angelesbe költözött, és alacsonyabb beosztásban kezdett el dolgozni egy nagynevű cégnél, ahol Noth és más hírességek is rendszeresen megfordultak. Elmondása szerint a férfi megszerezte a telefonszámát, és hangüzeneteket hagyott neki. Később Noth áthívta hollywoodi medencés lakására, ahol a második alkalommal már úgy fogadta a nőt, hogy megcsókolta, majd amikor el akart menni, az ágyhoz vitte, lerángatta róla a ruháit, és megerőszakolta.

Zoe úgy emlékezett vissza:

„Nagyon fájdalmas volt, és azt kiabáltam, hogy »állj!«️, de ő nem tette. Azt kérdeztem: »Legalább egy óvszert hoznál?«️ Erre ő kinevetett.”

A most 31 éves Lily egy 2015-ös történettel állt elő, amikor felszolgálóként dolgozott az időközben bezárt, New York-i No.8 nevű éjszakai klub VIP-részlegében, ahol megismerte Nothot. A férfi 60 éves volt, amikor randira hívta az akkor 25 éves lányt. Lily elmondása szerint sokat ittak a randin, majd a férfi felhívta a lakására, ahol állítása szerint a közeledésére határozottabban kellett volna nemet mondania.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy lehúzta a nadrágját, és ott állt előttem, és a számba nyomta a péniszét.”

Noth az ügyről azt nyilatkozta, hogy az őt ért vádak „kategorikusan hamisak”. „Nehéz nem megkérdőjelezni e történetek nyilvánosságra kerülésének időzítését. Nem tudom biztosan, hogy miért most kerültek elő, de azt tudom: nem bántalmaztam ezeket a nőket” – olvasható a színész nyilatkozatában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!