Kiugrott autójából a sofőr, miután segítője egyre több pénzt szedett el tőle

2021. december 13. – 14:22

Másolás

Vágólapra másolva

Sokak rémálma kelt életre a napokban Nagyszombat közelében, amikor egy 36 éves férfi lerobbant kocsijával az autópályán. Nem sokat kellett várnia a segítségre, ám ha tudja, mi következik, még valószínűleg szívesen várt volna.

Két férfi megállt neki segíteni, és mivel nem volt vontatókötél, biztonsági övekkel rögzítették a két autót – írja a Parameter.sk. Az egyik férfi beült mellé, útközben pedig elkezdtek alkudozni, hogy mennyibe is fog kerülni a segítségnyújtásuk.

A férfi előbb 50, majd 100 eurót szedett el a sofőrtől, miközben egy ismeretlen tárgyat nyomott a bordái alá.

Amikor lelassultak az autóval, a sofőr kiugrott a volán mögül, és elbújt egy útkezelő jármű mögé. A „jótevő” is kiszállt ekkor a kocsiból, eloldotta az összeeszkábált kötelet, beült társa mellé és elhajtottak.

Néhány nappal később aztán önként jelentkezett a rendőrségen a gyanúsított férfi. Hozzátartozói azt állítják, hogy a sofőr önként kínálta fel a pénzt, további összeget pedig parfümért adott neki. A 30 éves férfi ellen eljárást indítottak, és mivel fennállt a veszélye, hogy elrejtőzik vagy további bűncselekményt követ el, előzetes letartóztatásba helyezték – írja a Paramater.sk.