Holtan találtak egy öttagú családot Németországban

2021. december 04. – 18:02

Másolás

Vágólapra másolva

Holtan találtak két felnőttet és három gyermeküket egy Berlin melletti településen az otthonukban, írja a Reuters. Helyi járókelők értesítették a rendőrséget, miután mozdulatlan testeket láttak a Koenigs Wusterhausenben található házban.

Részleteket egyelőre csak keveset tudni azon kívül, hogy mindkét felnőtt 40 éves volt, gyermekeik pedig 4, 8, illetve 10 évesek. A holttesteken lőtt és szúrt sebeket találtak, ezért a rendőrség gyilkosság miatt nyomoz.

A család mind az öt tagja a Covid-járvány miatt házi karanténban volt.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass