Étkezésből megmaradt csonttal szúrt egy guami férfi, így zárta le az oltásvitát

2021. november 16. – 18:32

Másolás

Vágólapra másolva

A guami bíróságon vádat emeltek a férfi ellen, aki egy éles állatcsonttal tett pontot az oltásról szóló vita végére, nyakon szúrva ellentétes állásponton levő barátját, írja a Guam Daily Post.

A 27 éves Akmal „AK” Khozhievet halálos fegyverrel elkövetett gyilkossággal és súlyos testi sértéssel vádolják. Az oroszországi születésű, tádzsik férfi, aki az Egyesült Államokhoz tartozó Guam szigetére költözött, korábban maga is elismerte, hogy ő ölte meg a barátját, mielőtt letartóztatták.

A késelést a Farenholt Avenue mentén található Poinciana Apartmentsnél jelentették vasárnap délután. Az ügyészség által benyújtott irat szerint Dr. Miran Ribati (42) helyi radiológust arccal lefelé egy vértócsában fekve találták meg a lépcsőház közelében.

Egy tanú szerint Ribati és Khozhiev egy helyi edzőteremből ismerte egymást, és valószínűleg vacsora előtt tértek haza a strandról. A ház előtt a két férfi vitatkozni kezdett az oltásokról – áll a bírósági dokumentumokban.

Khozhiev azt mondta Ribatinak: „Nem bízom többé benned”, majd mégis úgy döntöttek, hogy felmennek vacsorázni Khozhiev szobájába. Vacsora közben kiújult a vita, majd Khozhiev állítólag mindkét karját Ribati nyaka köré fonta, és fojtogatni kezdte, számolt be egy helyszínen tartózkodó szemtanú.

Miután a szemtanú elérte, hogy Khoziev engedje el Ribatit, ő kapott két ütést a fejére. A bírósági dokumentumok szerint Khozhiev ezután a konyhába ment, hogy megragadjon egy állatcsontot, ami a vacsorából megmaradt. Ezzel a csonttal többször is megszúrta Ribati nyakát.

Bár Ribati megpróbált elfutni, de Khozhiev többször megszúrta – a csont után egy késsel is – mondta a szemtanú a rendőrségnek. Ribati ezt követően meghalt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!